Registrace do Logické olympiády 2014 je zahájena a bude ukončena 30. září 2014

06.09.2014 15:18

 

 

 

Každý, kdo chce soutěžit, se musí během srpna a září zaregistrovat. Registrace z minulých let nejsou platné!!!!  

Celý proces je velmi jednoduchý. Na e-mailovou adresu bude soutěžícím zasláno jejich heslo a veškeré informace o soutěži. Každý účastník proto potřebuje mít platný a jedinečný email, samozřejmě, že může i použít email rodičů.  V případě potřeby lze e-mail snadno založit na některém ze známých serverů, např. www.seznam.cz. Nově založený email prosím aktivujte prvním přihlášením před registrací do soutěže.

Soutěžící se registrují na stránce Vstup do soutěže pro žáky a studenty základních a středních škol  vyplněním osobních údajů - email, jméno, škola, třída, kategorie, případně nepovinně adresa a telefon.  Rodiče dětí mladších 15 let poprosíme i o souhlas s použitím osobních údajů dětí pro účely soutěže.  Do několika minut po registraci systém vygeneruje přihlašovací heslo, které bude sloužit ke vstupu do profilu soutěžícího a především pro přihlášení se do nominačního kola soutěže, které se bude vyplňovat on - line. Pokud přístupové heslo nedostanete, zkontrolujte spam a koš a případně si vyžádejte nové heslo na stránce Vstup do soutěže / Zapomněl jsem heslo. Pokud ani potom heslo nedostanete, pak máte buď plnou schránku - řešením je promazat emaily a nastavit email na neomezenou kapacitu nebo máte chybu v emailu, pak nám napište na info@logickaolympiada.cz, případně zavolejte na tel. 721 21 61 08, 9.00 - 14.00.


Korespondenční soutěž  -  v období registrace  probíhá korespondenční soutěž, kterou najdete v pravém menu na záložce "Soutěž o hlavolam". Z účastníků, kteří nám pošlou logickou úlohu, vylosujeme tři vítěze, kteří získají hlavolam. Zašlete nám svoji logickou úlohu (anebo více) a řešení na adresu lo-ulohy@logickaolympiada.cz